oppetidsovervåkningGoSonar er en programvare for oppetidsovervåkning, og utviklet av Nettproduksjon. Programvaren sjekker at nettsiden din (eller nettbutikken din) er oppe til enhver tid. Hvis din nettside er nede når en kunde skal utføre en bestilling, eller kontakte deg – går du antakelig glipp av den kunden – og dét salget.

Dersom nettsiden er nede når Google indekserer nettsiden din, vil du kunne få en straff av Google ved å miste rangeringen din.

Dette er fakta.

Systemet gir deg muligheten til å øke rangeringen din i Google, gir deg flere kunder og du tjener mer penger.

Det er også fakta.

Hvorfor passe på nettsiden med vår oppetidsovervåkning?

Mange tar det som en selvfølge at nettsiden er oppe – og normalt så er den jo det. Men man kan ikke manuelt sjekke om nettsiden er oppe hele tiden – og kundene dine gir deg beskjed kun hvis de er veldig trofaste.

Vår erfaringer fra nettbutikker og andre komersielle nettsider vi har jobbet med tilsier at det tapes enorme summer hver eneste måned på at nettsiden er utilgjengelig – uten at det oppdages.

Her er de tre største grunnene til å overvåke nettsiden din:

1. Du bedrer din rangering i Google

Dette kunne vært en påstand, men det er det ikke. Dette er fakta. Google har lenge hatt tilgjengelighet som en av sine faktorer når sider skal evalueres og indekseres.

Er du hands-on hele veien, og gir beskjed til din nettleverandør – så vil dette påvirke din rangering i Google. Ikke la konkurrentene dine få et unødvendig forsprang!

2. Du får flere kunder

Igjen; dette er ingen påstand. Hver gang nettsiden din er nede – og en potensiell kunde skal gjøre en handling; som å legge inn en bestilling, kontakte deg – eller ikke kommer inn på siden din i det hele tatt – dette gjør at de mest sannsynlig ikke kommer tilbake. Konkurransen på nett er knallhard!

Er nettsiden operativ hele tiden – ikke bare 99,9% – så vil det utgjøre en forskjell for salget ditt.

3. Du vil tjene mer penger

Som er resultat av punkt 1 og 2 har du lagt alt til rette for å tjene mer penger. Google vil rangere nettsiden din bedre – og du vil ikke gå glipp av kunder og potensielle penger.

Det tekniske MÅ være på plass for at du skal bli tatt seriøst av både Google og dine kunder – ellers er du sjanseløs i konkurransen.

Vi hjelper deg med å tjene mer penger – helt automatisk!

Slik fungerer vår oppetidsovervåkning:

Uten å bli for teknisk, kan man si at GoSonar fungerer slik:

  1. Sjekker om nettsiden din er tilgjengelig.
  2. Dersom den er utilgjengelig, sender vi en SMS til ditt mobilnummer, med hva som er feil, og hvordan feilen kan fikses.

Dette gjøres flere ganger i timen, for hele tiden å sjekke tilgjengeligheten.

Vi sender varsling pr SMS, ettersom veldig mange av våre kunder har epost og nettside på samme server – og vil da ikke få en fungerende varsling.

Fakta om GoSonar:

  • GoSonar er utviklet i Norge.
  • GoSonar-teknologien så første gang dagens lys i 2009 – og er videreutviklet kontinuerlig siden den gang.
  • GoSonar sjekker pr. 1. juni 2015 over 1300 nettsider for tilgjengelighet.
  • 30% av nettsidene vi sjekker har minimum 2 perioder i løpet av en måned med nedetid!
  • Nettproduksjon er et norsk selskap som har eksistert siden 1999 – vi har over 20 års erfaring med nettsider og om hvordan man skal lykkes.

Hva koster GoSonar?

GoSonar koster 199,- pr år eksl. mva pr nettside.

Du som kunde betaler selvsagt ingenting for SMS – kun en fast årspris.

Det er helt gratis å motta varslinger på SMS – så det kommer ingen uforutsette utgifter i tillegg.

Velger du faktura pr post, koster det 45,- ekstra pr år.

Vi har ingen oppsigelsestid eller bindingstid på våre tjenester – men skulle du likevel ønske å si opp, må det gjøres senest en måned før avtalens utløp av administrative årsaker. Ved oppsigelse vil årsavgifter som er fakturert vil ikke bli refundert.