Vi er stolte av våre kunder! Her er hva noen av dem har sagt om oss.

Det er viktig for oss med gode og raske tilbakemeldinger, og at vi kan stole på at jobben blir gjort til avtalt tid. Solidmedia har bevist at de er dyktige problemløsere, kommuniserer godt, og leverer raskt og pålitelig. Toppkarakter.

Atle Hansson, Conta Systemer AS

Maud Eiendom ASA har benyttet SolidMedia til å produsere selskapets hjemmesider. Det ble vektlagt tidsbruk og kostnadfokus da Maud Eiendom ASA er i oppstartsfasen. Nettproduksjon leverte varene meget bra til en svært gunstig pris. Anbefales alle som ønsker en proff nettside som er rask å produsere og som ikke koster for mye. SolidMedia var tilgjengelig til nær sagt «alle døgnets tider» og jobbet bra under tidspress. Anbefales på det sterkeste.

Erlend Tuntland
Direktør Forretningsutvikling Maud Eiendom ASA

Nettproduksjon har gjort alt etter våre ønsker. Svarer kjapt på forespørsler og ordner opp i ting umiddelbart. Meget fornøyd med resultatet www.royrosmotorsport.no. Da vi er rundt i Europa på løp er vi avhengige av å kunne oppdatere Nyhetssiden uten tilgang til datamaskin, noe som Nettproduksjon fikset ? Alt i alt meget fornøyde med jobben de har gjort for oss.

  Røyrås Motorsport

Nettproduksjon har gjort en fremragende jobb med www.smedsgaard.net. Stor kreativitet og punktlig service til en uslåelig pris. Vi er meget fornøyde og anbefaler dere gjerne.

Dag Bredal

Jeg kom over Nettproduksjon da jeg var nesten i mål med en webside. Jeg var ganske fortvilet og trengte raskt hjelp. Nå er det ikke design som er primæroppgaven til Nettproduksjon, har jeg senere skjønt, men den hjelpen jeg fikk var fantastisk, rask og effektiv. De kan WordPress. Jeg fikk siden akkurat slik jeg ønsket og i løpet av en uke var jeg på nett. Ved publisering av WordPress siden min oppsto en del komplikasjoner som ingen kunne forutse. Solid Media var raskt på og jobbet intenst med å fikse problemene.
Jeg har også en god opplevelse av at Nettproduksjon drifter siden min trygt, og får alltid raskt svar når det er driftstekniske ting, noe det sjeldent er.

Tone Dalhaug, livtilord.com

Nettproduksjon leverer kvalitet effektiv. Har blitt brukt siden 2013, og er svært fornøyd med både service og produkt. Anbefales.

Hotellmolde.no

Vår opplevelse av Nettproduksjon er at de responderer raskt, er smidige, forstår våre behov, er enkle å samarbeide med, gode på pris samt har et meget bra publiseringssystem.

Tørres Kristian Brøvig
Norsk Selskap for Scripofili